11-месечно бебе и още четирима пострадаха при катастрофа край Хасково

10:32, 29 май 18 25 583 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Инцидентът е станал снощи в края на с. Сусам в посока Минерабни бани. Причината е движение с несъобразена скорост.  Лек автомобил ''Субару'', шофиран от 24-годишен софиянец се е движел с висока скорост.  На влизане в селото и на десен завой младият шофьор е навлязъл в насрещната лента за движение, при което се е ударил челно в лек автомобил ''Фолксваген'', управляван от 37-годишна жителка на селото.

24-годишният шофьор е с контузия на бял дроб, возещата се до него 27-годишна софиянка е с фрактура на лява ключица. От „Голф“-а са пострадали водачката, която е  с контузия на гръден кош, 57-годишна жена от селото – с контузия на дясно рамо и порезна рана на ляво коляно и седящото в скута й момиченце на 11 месеца. Детето е с фрактура на лява ръка и комоцио. Всички пострадали са без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

От полицията съобщават за още един инцидент. Малолетен велосипедист не спира на „Стоп“ и се удря в кола. Инцидентът е станал на кръстовището между булевард „България“ и улица „Ан.Кънчев“ в Хасково. Пострадалото момче е на 6 години. След като е пренебрегнало знак Б-1 е навлязло в кръстовището и се е ударило в предната броня на лек автомобил ''Фиат'', шофиран от 33-годишна хасковлийка. От удара, детето е с охлузна рана на главата, прегледано и освободено за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама