32-годишна жена е убита в Кюстендил (ОБНОВЕНА)

10:30, 29 май 18 25 705 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

53-годишен мъж е задържан в ареста на РУ- Кюстендил за убийството на 32-годишна кюстендилка. Той е направил самопризнания, съобщил е, че е извършил деянието на 13 май. После е укрил трупа в мазето на къщата си. При последвалите процесуално-следствени действия е намерен трупът на 32-годишната жена в напреднала фаза на разложение.

Установено е, че жената била проститутка, а мъжът неин клиент. Той живеел на квартира в къща, намираща се на площад „Априлско въстание“ 10. В злополучната нощ той повикал на гости 32-годишната Мариана Емилова, която често ползвал за платена любов. След изпито голямо количество алкохол двамата се скарали и Докера намушкал няколко пъти с нож жертвата си. На сутринта видял, че е починала, омотал я в найлонови чували и скрил трупа й в едно от мазетата на къщата.

Жертвата е била обявена за общодържавно издирване на 23 май. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е започнато досъдебно производство в РУ- Кюстендил, работата продължава под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама