Славин е големият победител в шестия сезон на "Като две капки вода" (ВИДЕО)

23:30, 28 май 18 / Любопитно 25 611 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Славин е големият победител в шестия сезон на култовото шоу "Като две капки вода". Победата беше оспорвана с Иван Юруков, а на трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол.

По време на големия финал осемте звездни участника за пореден път показа артистичния си талант с оригинални образи и чувство за хумор. "Вие двамата сте изненадата на този сезон!“, заяви Маги Халваджиян след появата на Златка и Боби като Каризма. "Избрах Риана, защото ме вдъхновява истински и може да ме представи в сетлина като за финал“, сподели единствената жена сред финалистите – Гери-Никол.

Две велики певици в лицето на Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха една велика песен – One moment in time. ласовете им не само надскочиха пределите на залата, но и изправиха на крака публиката и ентусиазираните участници, провокирайки Фънки да им целуне ръка. Вълна от аплодисменти последва и за Константин и песента "Болката от ляво“, която му донесе музикален поздрав от самия Васил Найденов.

В кулминационния момент на сцената се появи и победителката от пети сезон – Михаела Маринова, която призна, че именно в това шоу е пораснала. Не липсваха и традиционните награди за жури и участници, сред които "Мис Откритие“, "Мис Езикова Бариера“, "Мистър Пластик“ и много други.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама