Хайди Клум иска да е шестата в Spice Girls

19:20, 28 май 18 / Любопитно 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

44-годишният супер модел Хайди Клум мечтае да види приятелката си и колежка от America’s Got Talent Мел Би, заедно с останалите от групата Spice Girls на сцена, а ако има възможност и би застанала до тях.

„Искам да ги видя отново заедно, и ако има възможност може да застане и допълнителна спайска до тях. Честно казано, мисля, че всички искат да ги видят отново заедно“, казва зашеметяващата блондинка.

Хайди признава, че е прекарала страхотно заедно с Мел Би в риалитите за таланти в Америка. „Всички се познавахме добре от преди това, но приятелството ни определено се засили, защото бяхме заедно дълги часове всеки ден. Видяхме най-доброто и най-лошото от себе си. Мел имаше колони в гримьорната си и си правехме купони, което много ни вдигаше настроението“, разказва топмоделът.

Красивата германка, която отглежда четирите си деца – Лени на 14, Хенри на 12, Джоан на 11 и Лу на 8, от бившия ѝ съпруг певеца Сийл, е шодеща и на други риалитита ш родината си, но разкрива, че най-приятно е работила в America’s Got Talant, защото не ѝ се е налагало да работи и извън снимачната площадка.

„За мен America's Got Talent е може би най-лесното начинание, защото не ми се налага да го продуцирам, не ми се налага да го гледам и одобрявам преди да се излъчи, не трябва да се подготвям специално преди шоуто или пък да измислям различни концепции“, заявява Хайди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама