Джон Малкович разгадава мистерии с мустака на Поаро

16:20, 28 май 18 / Култура 25 553 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Джон Малкович ще трябва да пусне мустак, защото влиза в ролята на детектив Еркюл Поаро в сериала "Азбучни убийства”, базиран на едноименния криминален роман на Агата Кристи. Холивудската звезда е подписал договор за мини-поредица от три серии, а адаптацията ще може да се гледа в Amazon и по Би Би Си.

Зрителите се срещнаха с адаптирания образ на Поаро още миналата година във филм, който беше базиран на новелата „Убийство в Ориент експрес“. Тогава в ролята на брилянтния детектив влезе Кенет Брана.

Сега на Малкович ще му се наложи да гони сериен убиец, който вилнее във Великобритания през 30-те.

Единственото, за което може да се хване Поаро в случаите е железопътен справочник на изданието ABC, което оставя след всяко убийство.

Според „Варайъти“ снимките на новите серии ще започнат през юни, но все още няма подробности за премиерната дата. Джон Малкович ще си партнира със звездата от „Хари Потър“ Рупърт Гринт, който ще изиграе ролята на инспектор Кроум.

В романа Кроум не вярва много на способностите на Поаро, което води до някои интересни случки между двамата.

В каста са привлечени още Фрея Мейвър от „Бялата кралица“, който мина супер успешно през bTV, и актрисата от „Игра на тронове“ Тара Фицджералд. Продуцент е Mammoth Screen, които стоят зад супер успешните драми „Poldark“ и „Victoria“.

Джон Малкович е поредната звезда, която записва името си сред изигралите брилянтния детектив Поаро. Холивудският ас е известен като хамелеон, който може да влезе във всеки персонаж, а партньорството му с Рупърт Гринт прави мини-сериала наистина очаквано събитие. Това е втората екранизация за телевизия на „Азбучни убийства“. През 1992 г. криминалния роман е пренесен на малкия екран от актьора Дейвид Съшей.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама