Мъж загина при катастрофа на АМ ''Хемус''

15:55, 28 май 18 25 556 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

45-годишен мъж от село Върбяне е загинал след пътен инцидент днес на АМ “Хемус“. Сигнал за произшествието бил приет в 11 ч. в оперативната дежурна част на областната дирекция на полицията в Шумен. Съобщено било, че е възникнала катастрофа с пострадал до бензиностанция ОМВ в посока към Варна. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, предаде БНР. 

На място било установено, че водач на лек автомобил Мерцедес с шуменска регистрация предприел изпреварване на лек автомобил Опел „Корса“ с шуменска регистрация. Водачът на мерцедеса застигнал опела и поради неспазване на дистанция го блъснал отзад. След това се блъснал в мантинелата и се преобърнал на пътя. 

В МБАЛ – Шумен за преглед са откарани водач на мерцедеса С.С. /49 г./ от Нови пазар, където му е установена фрактура на дясната ръка. В болничното заведение е откаран и спътникът му  Ж.Д., който бил на предната дясна седалка. 

45-годишният мъж починал в болничното заведение след получена гръдна травма. Водачът на опела И. Ю. /53 г./ от село Тодор Икономово бил тестван за алкохол, като наличие не е установено. За алкохол е тестван и другият водач, пробата му е отрицателна. На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама