Кайли Миноуг става на 50 години

10:40, 28 май 18 / Свят 25 439 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поп дивата Кайли Миноуг навършва днес 50 години. Албумите й са продадени в над 80 милиона копия.

През 1988 година Кайли издава първия от тях, от който са супер хитовете "The Loco-Motion" и "I Should Be So Lucky". Следват изключително успешни години. Жъне успехи по цял свят с парчетата "Spinning Around", "Kids", в дует с Роби Уилямс.  След това пуска още 7 тави. През април се появи 14-ият й студиен албум "Golden".

Снимка: Instagram

Миноуг е убедена, че човек трябва да се цени във всяка една възраст и тези ценности трябва да са водещи и в музикалната индустрия:

"В един момент от живота си човек може да каже: "Не съм млада, не съм стара, аз съм златна". Всички знаем колко много се говори за възрастта на жените в шоубизнеса, как това е голям проблем и след определени години вече не е успешно да се изявяваш на сцената или в киното. Търси се свежа кръв, а ти отиваш в забвение. По този повод искам да кажа, че хората сме такива, каквито сме в определени периоди от жизнения си път. Знам, че вече не принадлежа на поколението на младите, но това не значи, че ще се оставя на тийнейджърите и ще се откажа да правя музика."

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама