Емилия с трогателна изповед в социалните мрежи за смъртта на доведения й син

10:10, 28 май 18 25 840 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Емилия написа трогателен статус за смъртта на 19-годишния Феди Башур, който почина в болницата, след катастрофа с певицата и приятеля й Жорж Башур.

Ето го сатусът без редакторска намеса:

''Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си - Деспина. 
Отиде си едно прекрасно дете,което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си,но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. 
Не са верни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг,който предизвика тази тежка катастрофа....В Библията пише:”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича,те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува,но показва пътя,по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент,трудно е да продължиш в такъв момент,но трябва да го направиш заради всички останали,които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим...Федка,почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб...
Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!''

В четвъртък следобед, Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му- певицата Емилия. На 37-ия километър на магистралата Феди навлязъл от сух в мокър участък. Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя.

Емилия и Жорж бяха приети в болница с леки травми, без опасност за живота. 19-годишният младеж беше в крайно тежко състояние със сериозно увреждане на мозъка, вследствие на което почина.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама