Силвия Петкова кани на театър в бар

10:20, 28 май 18 / Култура 25 695 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Силвия Петкова покани приятели и фенове да се присъединят към събитието „Театър на бар стола в Петък“, което ще се проведе на 17 юни. „Възнамеряваме ударно да закрием сезона с една много забавна пиеса и едни страшно свежи актьори“, обещава звездата от „Под прикритие“.

След по-малко от месец театралната сцена ще се премести в столичния бар „Петък“, а посетителите ще имат възможността да се насладят на комедията „Кризисен център“ от Михаил Казаков. Началният час е 20 ч., а входът – свободен. Сюжетът на пиесата се върти около група мъже, станали жертви на насилие, причинено от жени. Те се събират ежеседмично в своя кризисен център - подводница, закотвена на малко морско пристанище. Животът в центъра за взаимопомощ се променя с приемането на нов член.

Междувременно Петкова, която даде живот на първородната си рожба в края на 2016 г., направи на малкия си син прощъпалник. „През паспорта, към фотоапарата и вдигна четката за рисуване“, похвали се гордата майка, която можем да гледаме на голям екран в ролята на романтичната учителка по литература г-жа Димитрова в „Революция X”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама