Дясната ръка на Джейми Оливър търси перфектната храна по цял свят

12:20, 28 май 18 / Любопитно 25 902 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Екранният партньор на топ готвача Джейми Оливър – Джими Дохърти (от „Бойният клуб на Джими и Джейми“), заедно с Кейт Куилтън (от супер успешната кулинарна поредица “Food Unwrapped”) тръгват на нестандартно пътешествие по следите на „Най-добрата храна в света“. Епизодите от поредицата ще се излъчват всеки понеделник от 13 часа по 24kitchen, от 18 юни.

Предаването ще изследва някои от най-разнообразните хранителни режими в света, изучавайки хранителните навици на страни, племена и общности, за да проследят как всички те са се променили радикално през последните 50 години и как това се е отразило на здравето на хората.

От това епично пътуване на Джими и Кейт са подбрани 50 от всички световни диети, подредени от най-лошата към най-добрата, с помощта на водещи експерти в областта на храненето. Те ще търсят разликите в хранителните навици на хората, както и изненадващите прилики между държави, разположени на хиляди километри една от друга.

Това е пътешествие, което ще доведе до шокиращи открития за най-лошите крайности, до които модерното хранене може да доведе, но ще разкрие и някои удивителни нови факти за диети, които могат да удължат живота. Кейт и Джими ще посетят общо девет държави, за да отговорят на някои уместни въпроси, влизайки в домовете и кухните на семейства по целия свят и за да разберат как и с какво в действителност се хранят глобалните общности.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама