Архиепископът на Кентърбъри разкри как се подготвя за сватбата на Хари и Меган

14:20, 09 май 18 / Любопитно 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Архиепископът на Кентърбъри може и да е главният водач на Англиканската църква, но не е застрахован срещу сватбена треска.
 
Готвейки се за предстоящата кралска сватба,
Джъстин Уелби признава, че успокоява нервите си с песен на грайм изпълнителя Стормзи, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

На 19-ти май в
храма "Сейнт Джордж" на замъка Уиндзор Кентърбърийският епископ ще води размяната на брачни обети между принц Хари и избраницата му Меган Маркъл. В интервю за BBC Ковънтри и Уорикшър Джъстин Уелби споделя как се готви за брачната церемония.

"Винаги съм нервен на сватби, защото те са изключително важни за двойките, независимо кои са те. На предишните две церемонии допуснах левашки грешки и си мисля, че предстоящата кралска сватба не е най-подходяща за отбелязване на хеттрик", споделя водачът на Англиканската църква.
 
На въпрос на водещата
Лорна Бейли как се подготвя за бракосъчетанието, архиепископът на Кентърбъри казва, че се успокоява с изречение от песента "Blinded By Your Grace" на грайм изпълнителя Стормзи.

"В песента се казва "Молих се и свърших работата" - мисля, че това обобщава всичко", обяснява
Джъстин Уелби.
 

Архиепископът на Кентърбъри преди е споделял, че един от големите му сватбени страхове е да не изпусне халките по време на службата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама