Истерия около кралската сватба във Великобритания

10:20, 11 апр 18 / Любопитно 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Републиканците не биха искали да гледат телевизионните си екрани през следващите шест седмици. Лавина от кралски документални филми се очаква да наводнят целия свят с подготовката за брака на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, която ще се състои през следващия месец.
 
"Светът е луд по кралската сватба", каза
Ник Булън, "кралят" на британската кралска телевизия, който има близо девет часа програми в процес на подготовка за National Geographic, американската мрежа Fox и британската Ай Ти Ви (ITV), пише БГНЕС.

Развлекателни програми, като например
"Покана за кралска сватба" - за детайлите по планирането на големия ден, се нареждат сред най-желаните от купувачите в MIPTV - най-големия телевизионен пазар в Кан, Франция.

"Кейт и Уилям бяха големи", каза Булън, имайки предвид сватбата през 2011 г. на втория в линията за наследяването на трона и херцогинята Кеймбридж. "Но
факторът Меган е огромен. Това е американска история, тяхна собствена с американска принцеса", добави той.

"Последната американка, омъжена в кралското семейство, беше Уолис Симпсън и погледнете какво се е случи там. Това беше доста голяма световна история", продължава с коментарите с той.

"Маркъл не прилича на нищо, което британското кралско семейство някога е виждало", каза Булън пред АФП. "Сега имаме разведена актриса от смесена раса. Тя е красива, умна и упорита. Тя донася нещо в двореца "Уиндзор", което е липсвало ужасно дълго време. Тя прави "Уиндзор" подходящ за аудитория, която не го виждала преди", добави той.
 
Аудиторията на африканските, цветнокожите и етническите малцинства сега се свързва с кралската двойка по начин, по който никога не се е случвало, каза главата на "Спун Голд филмс".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама