Цветанов се срещна с ръководители от фондация "Конрад Аденауер"

21:26, 06 мар 18 / Политика 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов проведе работна среща в столицата със зам.-ръководителя на отдел "Европейско и международно сътрудничество" на фондация "Конрад Аденауер" Франк Прийс и ръководителя на офиса на фондацията в София Торстен Гайслер, съобщиават от пресцентъра на ГЕРБ.

В рамките на работната среща Цветан Цветанов запозна колегите си с усилията на правителството на Бойко Борисов и управляващото мнозинство в Народното събрание по основните секторни политики. Цветанов информира представителите на фондация "Конрад Аденауер" за актуалната политическа обстановка в страната, като акцентира върху председателството на Съвета на ЕС и основния приоритет на България - очертаването на ясна европейска перспектива пред страните от Западните Балкани.

Пред своите гости Цветанов посочи, че БСП се опитват да дестабилизират страната ни, като инсценират различни скандали, но управляващото мнозинство и правителството са твърдо решени да поддържат стабилността и да изпълнят целия четиригодишен управленски мандат.

"Ще работим за тази стабилност, за да може България да продължи да върви по единствения възможен път пред себе си - евроатлантическия", заяви Цветанов.

Прийс и Гайслер на свой ред изказаха задоволството си от активната за дейност на премиера Борисов и от добрата работа на правителството и управлаващото мнозинство. Двамата обсъдиха с Цветан Цветанов и бъдещите съвместни инициативи, насочени към подобряването на двустанния диалог и международното сътрудничество.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама