Ограничения за движение около НДК днес и утре

08:00, 01 мар 18 25 767 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отново ограничения около НДК. Днес и утре има ново събитие от календара на българското председателство на Съвета на ЕС - 8-та Азиатско-европейска среща на министрите на културата. ТОва налага специални мерки за сигурност. 

Днес през целия ден, както и на 2 февруари до приключване на събитието, достъпът до централната сграда на НДК ще бъде ограничен.

Затворени за посетителите днес ще бъдат Литературен клуб "Перото" и Билетен център на НДК, а утре билетните каси и "Перото” ще отворят врати веднага след приключване на събитието. Точният час, отбелязващ края на мероприятието в петък, ще бъде публикуван на официалните Facebook страници на НДК и на клуб "Перото”.

От НДК напомнят, че подобни ограничения ще са в сила до юли 2018 г. за всички събития от клас "А" и "С" от програмата на Председателството. В тези дни за улеснение на почитателите на културната програма на НДК ще работи целодневната билетна каса в кино "Люмиер Лидл".

Мотото на Азиатско-европейската среща е „Ролята на културата във външните отношения: Пътят напред". Форумът ще протече под председателството на министъра на културата Боил Банов. 

В същото време министърът на българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова ще посети Улицата на занаятите „Песента на колелетата", която се открива в НДК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама