Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу подложени на сексуален тормоз

14:36, 11 окт 17 / Свят 25 488 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Анджелина Джоли обвини в сексуален тормоз филмовия продуцент Харви Уайнстийн, съобщи "Ню Йорк таймс". Продуцентът бе уволнен преди няколко дни, след като няколко жени го обвиниха в изнасилване. Разследване на медията показа, че Уайнстийн е оказвал сексуален тормоз на своите служителки в продължение на 30 години, като търсел интимност срещу помощ в актьорската им кариера.

Джоли и колежката й Гуинет Полтроу разказват неприятни истории за поведението на Уайнстийн, когато двете са били в началото на кариерата си.

Полтроу сподели, че когато била 22-годишна, продуцентът ѝ предложил роля във филма „Ема“. Малко след началото на снимките, Уайнстийн повикал актрисата в стаята си с мотив, че ще бъде работна среща и ѝ предложил масаж, но тя отказала. Актьорът Брад Пит потвърди историята, тъй като по онова време двамата с Полтроу били двойка.

Анджелина Джоли разказава, че в края на 90-те години е работила с продуцента и определи преживяването като негативен опит, заради който не пожелала да работи повече с него.

Сред известните имена, които имат подобни истории с Уйнстийн са Розана Аркет и френската актриса Джудит Годреш. Други актриси, които открито го обвиняват в сексуално насилие или тормоз са Ашли Джъд, Роуз МакГоуан, Азия Ардженто и Мира Сорвино.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама