Транспортират в Пирогов жена, ранена при катастрофата край Кресна

17:39, 18 юни 17 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

39-годишна жена, пострадала при катастрофата на Е-79 между Долна Градешница и Струмяни  бе транспортирана за УМБАЛСМ „Пирогов“, сръбкинята Дравка М. е с фрактури на шийни прешлени, на челюстта и открито счупване на подбедрицата, предаде БГНЕС.

Както вече информирахме тежкият челен удар със седмина ранени, три от които деца, едното от тях почина, стана в 11.50 ч. днес. За съжаление 13-годишно момче от Република Сърбия почина малко след приемането му в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Малкият Милош е транспортиран до Благоевград в състояние на кома.

Братчето му Марко, на 6 години е настанен в хирургично отделение на МБАЛ-Благоевград с комоцио. Баща му Ищван М., водач на лекия автомобил „Хонда”, е в отделението по реанимация с поли-травма, състоянието му е тежко.

Останалите ранени са българи, които се връщали от почивка, пътували с джип БМВ. Водачът му Мариян М., на 53 г., е с фрактури на ребра и подбедрица. Настанен е в хирургия. Съпругата му Мария, на 47-години е с комоцио, тя единствена до 16.30 ч. бе все още в СПО на МБАЛ-Благоевград, назначен и бе втори скенер. Синът им Георги, на 9 г., също е настанен в отделението по хирургия с комоцио и рана крака.

По неофициална информация на този етап, водачът на хондата със сръбска регистрация предприел на прав участък в района на цеха за мрамор на фирма „Бумар” изпреварване и се ударил челно в джипа на столичани. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама