Затварят столични улици заради ремонти

08:56, 13 юни 17 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въвежда се временна организация на движението за реконструкция на канално отклонение на ул. „Софроний Врачански“, съобщават от пресцентъра на Столична община. До 16 юли 2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Софроний Врачански“, между ул. „Беласица“ и бул. „Княгиня Мария Луиза“ и кръстовище „Софроний Врачански“ – ул. „Круша планина“.

От днес до 22 юли 2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Кавала“, между ул. „Опълченска“ и ул. „Странджа“ и кръстовище ул. „Кавала“ – ул. „Странджа“. За същия период се закриват местата за почасово платено паркиране.

Забранява се от 07,00 ч. до 13,00 ч. на 16 юни т.г. и престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в тържеството на пл. „Св. Александър Невски” между ул. „Оборище” и ул. „11-ти август”.

Достъпът от 16,00 до 22,00 ч. на 16 юни т.г. на гостите до Двореца Врана ще се извършва от официалния вход на бул. „Цариградско шосе“, 9 км и от Източния вход от страната на Стопанство „Врана“.

Столична дирекция на вътрешните работи осигурява охрана, постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища за горепосочените време и място.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама