В университет в Сеул избухна пакет

05:46, 13 юни 17 / Свят 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Взрив, в резултат на който пострада един преподавател, избухна днес в южнокорейския университет Йонсе. Не е изключена вероятността за терористична атака, предава местния канал Кей Би Ес, позовавайки се на информация от полицията. Това съобщи ТАСС.

По данни на медията бомбата е избухнала тази сутрин в 02.41 ч. (българско време) в ръцете на професор по архитектура от учебното заведение, който е разопаковал доставен подарък. Вследствие на експлозията той е получил изгаряния и е бил хоспитализиран, но южнокорейските медии увериха, че няма опасност за живота му.

Пред тях г-н Ким разказа, че идвайки на работа е забелязал пакета да виси на дръжката на кабинета му. Той е помислил, че е предназначен за него и веднага е започнал да го разопакова. Точно тогава бомбата се е взривила.

На мястото на произшествието вече са спец частите и следователите, които ще работят по установяването на причините за инцидента. Към момента не се ох.тхвърля изцяло вероятността това да е терористична атака или нападение от страна на бивши студенти на професора.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама