Ден след убийството на Вячислав Коев, съпругата му ражда

08:55, 31 май 17 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 19 май т. г., ден след убийството на Вячислав Коев, съпругата му е родила второто им дете. Това каза адвокатът на застреляните на 18 май т. г. в офиса в квартал "Витоша". Вячислав Коев и Стойка Мишева бяха убити от Драгомир Драгомиров, който е бил строител на обект. Тежко в главата е прострелян и синът на Стойка, който продължава да се бори за живота си в болница "Св. Анна" в София.

"Драгомиров пътувал по екзотични острови, а работниците му стояли без пари. Дори майка ми и брат ми са купували материали за неговите работници. Брат ми е с огнестрелна рана в главата. От тила е прострелян, опитал се е да се предпази и куршумът му е минал през ръката му. Това е спасило живота му и бързата намеса на лекарите", каза пред bTV дъщерята на убитата Стойка.

"Майка чакаше да се пенсионира и да си гледа 4 внука. Тя със сърце работеше и е дала всичко за работата си. Тя строителен инженер и е назначена на работа, не е инвеститор и няма никакви взаимоотношения с убиеца. Брат ми и е помагал. Тя е възрастна жена и той е правил замервания за качествата на материалите, защото тя не е можела да отиде до обекта и да се качва", разказа дъщерята на едната жертва.

 

Близките на Стойка научават за трагедията от медиите за убийството. "Един полицай от 4 РПУ дойде в къщи, в злощастния ден и ми каза да се обадя на един телефон. Звънях с часове и не знаехме какво се случва. Те казаха само че е станал инцидент. Баща ми беше много притеснен. Те ни съжалиха и ни казаха идете на ул. Ради Ради 18.  Няколко часа бяхме в неведение и започнаха да излизат новини и така разбрахме. Първоначално информацията беше, че двама мъже са убити", спомня си за трегичния 18 май дъщерята.

Бпрат й продължава да се бори за живота си. Имал леко подобрение в състоянието, все още то било критично. "Бори се да се върне при жена си и малкото си дете, което е 1,3 г.", разказа сестра му.

"Другият убит е бил търговски директор във фирмата. С фирмата на ДРагомиров са били в търговски отношения. Става въпрос за една сума пари. Неправилно се тиражира, че тази сума се дължи от инвеститора на строителя, напротив тази сума му е дадена авансово. На Драгомиров са дадени не малко пари и сумата е приспадана при изпълнение на определинет етапи. Издават се актове и те уточняват труд и вложени материали, оформя се количествена стойност и се уточнява авансово дадената сума. Има актове и издадени фактури и парите са плащани незабавно от инвеститора. Имаме 4 такива фактури. Инвеститорът към 18 май не е дължал никакви пари на Драгомиров. Срещата е била затова да се уточнят сумите по поредния акт, да се уточнят изразходваните суми за поредния етап. Това, което знам от собственика на фирмата е, че Драгомиров е имал финансови проблеми и дадените авансово пари не са отивали по предназначение, доставчици на материалите не са получавали пари. Драгомиров е отишъл на тази среща, за да не се приспадат дадените пари или само една част. Актът не е приет и уточнен. На срещата е присъствал и служител на фирмата на Драгомиров, който отговаря за обекта. От инвеститорите е имало човек и излизайки, зад гърба си чува изстрелите и той е извикал полицията", обясни адвокатът на жертвите.

"В този ден не знаем как са се развили събитията, но от майка ми знам, че със строителната фирма се работило трудно и некачествена. Тя е комуникирала с техническия ръководител, а с Драгомиров не е имал контакт. Майка ми и брат ми са невинин, отзовали се на тази среща, но нямат никаква вина. Вячислав Коев е търговският директор на фирмата и няма финансови отношения с фирмата на Драгомиров", уточни дъщерята на убитата Стойка.

Адвокатът пък алармира за нарушения в съдебната зала, вчера когато се гледа промяната на мярката за неотклонение. Съдът отново остави ДРагомиров в ареста.

Преди делото дама с жълта рокля влиза при Драгомиров и той подписва цял куп с документи. 

"Никой няма право да се доближава до него. Той би могъл да подписва всякакви документи не познавам дамата и не твърдя, че тя е помощник нотариус. Драгомиров има 4 деца и три пълнолетни не живеят при него. За това нарушения днес ще пусна жалба в прокуратурата", зака ни се защитникът на жерртвите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама