Кога БСП казва истината за "Патриотите"

11:58, 19 май 17 / Политика 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българската политика и т.нар. елит отдавна са загубили чувството за почтеност, информира БГНЕС.

Скандалните прояви /нацистките поздрави/ на членовете на коалиционния партньор на ГЕРБ от Обединени патриоти са поредното доказателство за плиткото и безпринципно поведение на опозицията. Преди изборите от БСП твърдяха, че "най-близки до тях, като най-последователни политици, са тези от "Обединените патриоти". Днес лидерите на Позитано 20 са първенци в призивите си за оставка на "тройката патриоти". Същата оценка щеше да бъде валидна, ако на изборите първите места бяха разменени, вместо ГЕРБ в коалиция с ОП беше БСП, сега ГЕРБ щеше да ни спука тъпанчетата от призивите за "фашисткото участие в управлението и за нуждата от незабавна оставка на кабинета".

Подобно поведение е унизително за самите политици, за гражданите и за обществото като цяло. То, за пореден път, разкрива разпада и разврата в българската политика. Това е и поредното доказателство, че политиците ни са водени от лични и користни цели, а не от убежденията и вярата в идеологията, която проповядват.

"Патриотите" много отдавна са доказали, че са водени от принципа - "Винаги обединени с властта". В същото време гласоподавателите трябва да получат отговор от ГЕРБ - която твърди, че е европейска и народна партия, обяснение за поведението си. И, то скоро!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама