Тодоров: Ако в България имаше съд и прокуратура, Нинова отдавна трябваше да бъде на хладно и тъмно място

10:15, 19 май 17 / Политика 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако в България имаше съд и прокуратура Нинова отдавна трябваше да бъде на място-хладно, място-тъмно. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ Антон Тодоров, предаде БГНЕС.

„Декларацията на БСП доказва едно-единствено нещо, че това е партия, която всеки път достига зреещи висини на наглостта, безсрамието, партия, която пее в лицето на председателката си ария на позора. Арията на пазара, чийто добър изпълнител е Нинова“, каза Тодоров.

„Какво знаем за партията БСП-знаем, че това е партия със сгрешено име. Тя е небългарска социалистическа партия. Тя е наследник на небългарската комунистическа партия, която два пъти се опита да направи Отечеството ни република на Съветския съюз, три пъти докара България до фалит, изби елита на България. Вашите конгреси следват онези поредици конгреси на комунистическата партия, чийто наследник сте вие. Партията, която осъди спасителя на българските евреи, която уби наследниците на Баба Тонка, която уби над 30 000 българи. Клахте българите, както и турчин не ги е клал“, заяви от парламентарната трибуна депутатът на ГЕРБ.

Според Тодоров при анализ на БСП се виждало, че партията е съставена от нагли хора. „Днешната боркиня с корупцията Нинова би трябвало да отговаря на конкретни въпроси. Ако в България имаше съд и прокуратура, тя отдавна трябваше да бъде на място-хладно, място-тъмно“, смята Антон Тодоров.

Тази партия никога не неправи извинение към нас българите и нацията ни, към България. Тези хора трябваше да се извинят най-накрая за престъпленията на БКП и за своите, смята депутатът от партията на Бойко Борисов.

По време на декларацията на ГЕРБ депутатите от БСП излязоха от пленарната зала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама