Реорганизират автомобилното движение във Варна заради рали „България“

09:16, 19 май 17 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Промени в автомобилното движение във връзка с провеждането на рали „България“ регламентира заповед на кмета на Варна Иван Портних. Реорганизацията ще продължи три дни и включва затваряне на различни участъци.

Още днес от 9 ч. трябва да бъде освободена от таксиметрови коли стоянката пред катедралния храм „Св. Успение Богородично“. Там ще се изгради сцена-рампа за официалното откриване на състезанието. Площадът ще бъде затворен от 19,30 до около 21,30 ч. Също днес от 15 до 18 ч. ще бъде преустановено движението по VAR 1083, в участъка от Т-образното кръстовище с път I 9 до Аладжа манастир и кв. „Виница“.

Утре от 16.40 до 21 ч. във връзка с провеждането на специален етап „Аладжа манастир“ ще бъде преустановено движението по път I-9 от светофара на входа на курорта Златни пясъци до Т-образното кръстовище с път VAR 1083 и по път VAR 1083 от Т-образното кръстовище с път I 9 до Аладжа манастир и квартал „Виница“. От 17,30 до 20 ч. във връзка с провеждането на специален етап „Варна“ няма да се допускат автомобили по бул. „Васил Левски“ в отсечката от кръстовището с бул. „Осми приморски полк“ до пътния възел с бул. „Васил Левски“ и кв. „Бриз“.
В неделя между 12,40 до 17 ч. ще се преустанови движението по път I-9 от светофара на входа на Златни пясъци до Т-образното кръстовище с път VAR 1083 и по път VAR 1083 от Т-образното кръстовище с път I 9 до Аладжа манастир и квартал „Виница“. От 13,20 до 16 ч. същия ден ще бъде затворено за движение трасето по бул. „Васил Левски“ в отсечката от кръстовището с бул. „Осми приморски полк“ до пътния възел с бул. „Васил Левски“ и кв. „Бриз“. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама