Усмивки и приятни емоции съпътстваха празнична проява в Сливен

19:06, 12 май 17 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С атрактивно ховърборд шоу Областен информационен център Сливен постави финал на кампанията „Заедно за Европа“. Много усмивки и приятни емоции съпътстваха празничната проява, организирана със съдействието на Община Сливен.

В шоу програмата участваха младите таланти от балет „Барби“ с художествен ръководител Силвия Терзиева при Военен клуб – Сливен. За доброто настроение на малки и големи се погрижиха актьори от Държавен куклен театър – Сливен.

Всички присъстващи имаха възможност да участват в забавни игри, а за победителите Областен информационен център Сливен осигури и множество предметни награди.

Под мотото „Заедно за Европа“ с поредица от събития Областният информационен център отбеляза три значими годишнини – 60 години от създаването на Европейския социален фонд, 10 години от присъединяването на България към ЕС и 6 години от функционирането на Мрежата от 28 информационни центъра.

В рамките на кампанията екипът на Центъра посети всеки един от общинските центрове, където на място информира за целите на инициативата и разяснява въпроси, свързани с актуални и предстоящи възможности за финансиране на проекти с европейски средства. Информационните срещи бяха съпътствани с празнични мероприятия, в които се проведоха забавно шоу, игри, творчески работилници и викторини, посветени на трите юбилейни събития.

Инициативата бе насочена към широката общественост и популяризира приноса на Еврофондовете за развитието на регион Сливен.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама