Шабла изпрати абитуриентите си

15:53, 12 май 17 25 621 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Средното училище „Асен Златаров“ в Шабла днес изпрати зрелостниците си от випуск 2017 година, съобщиха от общинската администрация. За 23 момичета и момчета с класен ръководител Атанаска Русева би последният училищен звънец.

Техни официални гости бяха кметът на община Шабла Мариян Жечев и председателят на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева.

Под звуците на общоучилищния химн „Върви народе възродени“, изпълнен от градския духов оркестър с диригент Панко Добрев, училищния двор се огласи от възпитаниците на училището, близки, роднини и приятели на абитуриентите.

Вълнуващи и топли думи отправиха към тях директорът на училището Петранка Валентинова, председателят на общинския съвет, д-р Йорданка Стоева, тяхната първа учителка Виолета Балева и Мария Карамилева - от името на родителите.

Вярващи в благородните каузи, абитуриентите не бяха облечени в официални тоалети, а със специални тениски, изработени от Българския червен кръст. Не по-малко трогателен бе и жестът им към Петранка Валентинова, да подарят ваучер на училището за закупуването на учебна литература.

Празникът продължи с поздравите на единадесетокласниците, на ученици от 4 клас с ръководител Галина Александрова, с танца на мажоретките „Рамашка“ при Общински детски комплекс и завърши с нашенски ритми, в изпълнение на танцов състав „Бърборино“ при НЧ „Зора 1898“ – Шабла, с ръководител Гергана Дафова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама