Организират ден на отворените врати в медицинския университет в Плевен

15:15, 12 май 17 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният информационен център в Плевен/ОИЦ/, съвместно с Центъра по дистанционно обучение при Медицинския университет  в града организира ден на отворените врати и дискусия на тема „Дистанционното обучение – предизвикателства и възможности“, съобщава ОИЦ.  Поканени са експерти от сферата на образованието и обучението, компютърни специалисти, ръководители на обучителни организации и училища. Срещата ще започне  в 12 часа на 18 май.

Ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проектите „Иновативно и съвременно образование в Медицинския университет в Плевен“, съфинансиран от ЕСФ, и „Осигуряване на подходяща и рентабилна образователна среда в Медицинския университет в Плевен  чрез подобряване на енергийната ефективност на учебните корпуси, осигуряване на достъпна среда и модернизация на библиотеката“, осъществен с финансова подкрепа от ЕФРР.

Денят на отворени врати е част от националната кампания "Заедно за Европа" и европейската инициатива „Европа в моя регион – Плевен 2017“, организирани от ОИЦ – Плевен и Мрежата от информационни центрове за ЕСИФ в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама