Новият областен управител Чавдар Божурски встъпи в длъжност

11:08, 12 май 17 25 502 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чавдар Божурски встъпи в длъжност областен управител на област Сливен. Той беше назначен на поста с решение на Министерски съвет.

Досегашният областен управител Татяна Петкова представи новия областен управител пред екипа на Областна администрация - Сливен. Тя каза, че Божурски е изграден професионалист и уважавана от обществеността личност и изказа удовлетвореност, че именно той заема поста.

„За мен беше чест да изпълнявам длъжността в продължение на година и три месеца. Подходих с ясното съзнание, че мога да изпълня поверените ми законови правомощия и функции с подкрепата на правителството, на местната власт и с активното участие на целия екип на Областна администрация – Сливен“, каза Петкова и допълни: „Благодарна съм на екипа на администрацията, защото с тях работихме упорито и постигнахме високи резултати. Предстоят много важни задачи и затова искрено желая на добър час на г-н Божурски“.

От своят страна Божурски благодари на Петкова, че оставя дейността на Областна администрация в много добро състояние.

„Макар да притежавам управленски опит, ще ми бъде необходимо малко време, за да навляза в конкретиката на работата тук. Ще проведа разговори с екипа и ще си изясня организацията и задачите, за да вземаме правилните и законосъобразни решения и занапред“, завърши Божурски.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама