Новата кметица на Лозенец се закле

11:01, 12 май 17 25 589 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новоизбраният кмет на курортното селище Лозенец Женя Гандиева положи клетва в началото на днешното заседание на Общинския съвет в Царево. След провеждането на частични местни избори на 30 април тази година, кандидатът на ГЕРБ бе категорично избрана от жителите за кмет на морския курорт.

„Работата като кмет е една нелека задача, тя е мисия с 24-часово работно време. Поста, който заемате, Ви обвързва с голяма отговорност, тъй като Лозенец е една от перлите на Южното Черноморие и да си негов градоначалник е повече от отговорна задача. Категоричната победа на изборите показа, че жителите Ви имат голямо доверие, сигурен съм, че ще го оправдаете. Ние всички тук ще работим заедно с Вас, за развитието на Лозенец“ – обърна се кметът на община Царево Георги Лапчев към Гандиева.

На днешното заседание бе одобрено и кандидатстването на Общината с проектно предложение „Социално предприемачество за професионална интеграция и приобщаващ растеж“ по процедура „Развитие на социалното предприемачество“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 год.

Общинските съветници на Царево приеха и Стратегията за развитие на социалните услуги в Общината за периода 2016 год.-2020 год., както и Годишния план за развитие на социалните услуги за 2018 г.

Приет бе и Годишният финансов отчет на „МЦ ОБЩИНСКИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР- I-ЦАРЕВО“ ЕООД към 31.12.2016 год. и обявяването на същия в Търговския регистър при Агенцията по вписванията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама