Надал даде само 4 гейма на Кирьос

10:10, 12 май 17 / Спорт 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рафаел Надал се класира за 1/4-финалите на турнира от сериите Мастърс в Мадрид, след като разби Ник Кирьос с 6-3, 6-1 в мач от третия кръг на надпреварата.

Двубоят бе натоварен с големи очаквания от феновете, но световният номер 5 не даде никакви шансове на съперника си. В първия сет двамата си размениха по един пробив, преди Надал да наложи доминацията си и да спечели с 6-3, а във втората част имаше един човек на корта, като в един момент испанецът спечели 14 точки от 15 разигравания. В крайна сметка бившият номер 1 в света затвори мача след час и 12 минути игра и ще се изправи срещу Давид Гофен в следващия си мач.

"Това ще бъде тежък мач срещу един от най-добрите тенисисти в света. Той е много здрав и трябва да играя на най-доброто си ниво. Бекхендът ми беше добър днес, форхендът - също, но мисля, че може да бъде дори още по-добре. Ще бъда готов да дам най-доброто от себе си", коментира Надал предстоящия двубой. За последно двамата се срещнаха на Мастърса в Монте Карло, когато левичарят от Майорка се наложи в два сета. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама