Младежка академия ще се проведе между 19-ти и 21-ви май в гр. Шумен

09:45, 12 май 17 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Локална младежка академия ще се състои между 19-ти и 21-ви май в град Шумен. Мястото за провеждане на събитието ще бъде в хотел „Орбита“ в Природен парк „Шуменско плато“, съобщават от Община Шумен. 

Младежката академия цели да повиши капацитета на младите хора в сферата на гражданската активност и участието на младите хора (от 15 до 29 години) в процеса на вземане на решение, като развие знанията и уменията на младежите при участието им в живота на общината и различните форми на гражданска активност.

Младежите, които желаят да станат част от Младежка академия 2017 могат да попълнят онлайн формуляр, като крайният срок за регистрация е до 15.05.2017 г.

Селекцията на младежите, които желаят да вземат участие в академията, ще бъде проведена от организаторите на база попълнена електронна форма за участие, а одобрените ще бъдат уведомени чрез електронна поща и/или телефон.

Община Шумен, СНЦ Скаутски клуб „Мадарски конник“,  МИКЦ-Шумен и представители на Национален младежки форум са сред  организациите и клубовете, които ще проведат Младежката академия.

Подобни събития имат за цел да създадат устойчив механизъм за стимулиране израстването на млади лидери в Шумен, които да имат компетенциите, волята и мотивацията да бъдат двигател за позитивната промяна на обществено значими процеси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама