Трайчо Трайков: Вече няма какво да се приватизира, а и вратата не е затворена изцяло 

09:43, 12 май 17 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Решението за спиране на приватизацията отекна изнедаващо. Няма какво толкова вече да се приватизира, а и вратата не е затворена изцяло. Приватизацията като инструмент за промяна на собствеността свърши своята работа отдавна. Това заяви по bTV столичният общинският съветник и експерт в енергетиката Трайко Трайков.

"Активите, които все още са държавни могат да се разделят на три групи: такива, които биха намерили частен интерес, но държавата не иска да ги продава, защото са стратегически; такива, че ако в тях се вложат средства, биха били атрактивни, но в момента не са; миноритарни акции от вече приватизирани компании, към които няма никакъв интерес, обясни политическият говорител на "Нова република".

На това решение се отдава прекалено голямо значение, каквото то няма. По-скоро се цели някакъв пропаганден ефект, допълни Трайчо Трайков.

Той е учуден от номинациите за министри на коалиционния партньор на ГЕРБ. Никога не допускал, че "Атака" ще издигне за икономически министър шефа на Агенцията за приватизация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама