Бургаски танцьори завоюваха четири шампионски титли

18:16, 10 май 17 / Спорт 25 707 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четири първи места, 3 втори и 3 трети места са завоювали състезателите на КСТ „Бургас 1975“ на открития турнир по спортни танци „Купа Поморие“, похвалиха се от клуба.

В престижното състезание са взели участие 15 двойки на клуба. С шампионски титли от турнира са си тръгнали Кольо Димов и Полина Кимова в категориите „младежи стандарт“ и „стандартни танци до 19 години“, Никита Воронин и София Коларова при „младежи латина“ и Самуил Лечев и Иванджелина Манушкина – стандартни танци, клас 18 А.

Тандемът Лечев - Манушкина е завоювал и сребърно отличие при „младежи латина“, и четвърто място в латиноамериканските танци в клас 18 А, а Воронин – Коларова са спечелили бронзово отличие в латиноамериканските танци в същия клас.

Перспективната двойка Иван Дочев и Мила Пашова е взела 3 отличия от турнира – 2-ро място в клас 11D, 3-то място при Деца I+II Basic латиноамерикански танци и 4-то място Деца I+II Basic  стандартни танци.

Две втори места е грабнал танцовият тандем Антон Михайлов и Александра Генчева в юноши младша възраст и юноши старша възраст.

Сериозна заявка за шампионски титли е направила и харизматичната двойка Валери Койчев и Мария Стоева. Те са спечелили трето място в клас 9Е.

Бронзово отличие в клас 11 D и 5 място в класацията при Деца I+II Basic стандартни танци е завоювала двойката Марио Арнаудов и Ивелина Карчева.

На пета позиция в клас 11 Е са се класирали Алексей Рогачев и Миа Николова.

Топ двойките на клуба ще участват в края на седмицата в Държавното първенство по спортни танци в Националния дворец на културата и спорта във Варна.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама