Патриотка оглави областната управа в Стара Загора

16:07, 10 май 17 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със свое решение Министерски съвет назначи днес на длъжността областен управител на област Стара Загора Гергана Микова. Тя е регионален координатор на Националния фронт за спасение на България.

Микова е два мандата общински съветник в местния парламент в Стара Загора.  Досега беше председател на Комисията за борба с корупцията и предотвратяване на конфликт на интереси и член на Постоянната комисия по социална политика.

„Приемам поста с голяма отговорност, както и досега съм подхождала при изпълненнието на обществените си ангажименти”, коментира новият областен управител. По думите й няма да промени отношението си към обществено-политическия живот в областта. 
Гергана Микова е родена на 28.08.1969 година в Хасково. Средното си образование завършва в ЕСПУ "Черноризец Храбър" в Пловдив, а висше в ПУ "Паисий Хилендарски".

В Стара Загора живее и работи от 1994 година. През 1995 година започва работа като репортер в Регионална телевизия "Верея", а по-късно като редактор на сутрешен блок и програмен директор. От 2010 година е част от екипа на ТВ СКАТ, където работи и до днес като директор на Регионален офис за Стара Загора и Пловдив. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама