Зарадваха деца от семеен център в Чирпан

14:53, 10 май 17 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Подкрепата на определена социална кауза стана традиция за екипа на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. След проведено проучване, този път изборът беше Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания (ЦНСТДМУ) град Чирпан, който получи пълен комплект от много необходимите им кухненски уреди и принадлежности”, съобщи Олег Стоилов, председател на ТПП Стара Загора.

С тях ще се облекчи работата на обслужващия персонал и този дом ще стане още по-уютен за живеещите в него деца. Именно условията, близки до домашен уют и топлите грижи към децата, са били решаващи при избора му за обект на това дарение.

Сумата за дарените 9 уреда е събрана от лични вноски на екипа и удвоена от Палатата. „Искрена беше благодарността от директора на Центъра Иванка Ненкова, изразена при получаване на дарението. Добавеното към нея чувство за удовлетворение у всички служители на Палатата от направеното добро дело, ще мотивира продължаването на дарителската традиция”, коментира още Стоилов.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора участва в много други партньорски инициативи и подкрепя широк кръг социално значими проекти в Старозагорски регион.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама