Поредни кражби от автомобили в Русе

11:38, 10 май 17 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредни кражби от автомобили са извършени в Русе. Били са обрани "Пежо" и "Тойота". Във Второ РУ са започнали разследване по два сигнала за кражби от МПС, съобщават от Областната дирекция на МВР. Вчера в районното управление е постъпил сигнал от стопанин на лек автомобил „Пежо“, че е установил кражба на катализатор от колата си, която е била паркирана на паркинг пред блок 77.

Според потърпевшия престъплението е извършено на 8 срещу 9 май. На адреса е направен оглед от полицията, сигналът е документиран. Заведено е досъдебно производство.Също вчера в полицията е постъпил сигнал за посегателство над автомобил „Тойота Авенсис“, който е бил паркиран в подземен паркинг в сграда на ул. Солун в Русе. Според заявеното от колата липсвали двете регистрационни табели, четирите гуми с джантите и двете предни чистачки, изрязани са емблемите от предния и задния капак, а гумените маркучи от спирачната уредба на предните две колела са прерязани.

Деянието е извършено в периода 4 – 9 май тази година. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията. Случаят е документиран. Започнато е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама