Софийското метро получи златна европейска награда за качество

15:54, 12 апр 17 25 866 Шрифт:
Автор:

Столичното общинско дружество „Метрополитен“ ЕАД е получило златна европейска награда за качество и фирмено управление, научи Topnovini.bg от пресофиса на фирмата.

„Метрополитен“ ЕАД е наградено с престижния европейски приз от европейската асоциация “Оther Ways Management & Consulting” в категорията „Транспорт и транспортна инфраструктура“. 

Наградата за „Метрополитен“ ЕАД е била връчена на представител на компанията на 10 април на бляскава церемония в Берлин.

Основните критерии, по които е извършено номинирането и класирането на оператора на софийското метро са успешно реализиране на проекти с европейско финансиране и финансиране от ЕИБ, финансов контрол при изпълнение на дейностите, обем и качество за извършената работа. 

Сред водещите критерии още са ползи за околната и градската среда в София, подобряване на трафика, мобилност, обществено признание и обществена значимост, фирмен престиж.

Освен в категорията „Транспорт и транспортна инфраструктура“, фирма „Метрополитен“ ЕАД е отличена със златна европейска награда и за показано високо качество на обслужване на пътниците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама