Петима с нерегистрирани автомобили и мотопеди в Плевен за денонощие

14:07, 12 апр 17 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители на "Пътна полиция" са заловили общо петима с нерегистрирани автомобили и мотопеди в Плевенско през изминалото денонощие, съобщава пресцентърът на Областната дирекция на МВР Плевен.  

Служители от РУ Новачене са заловили на 10 април в 23:40 часа на пътя при входа на селото мотопед – неустановена марка и модел – без регистрационни табели, управляван от 27-годишен от същото село. Уведомен е прокурор от РП-Никопол. Образувано е незабавно производство.

 В Първо РУ-Плевен е образувано бързо производство срещу 34-годишен от Плевен, който на 11 април около 11 часа в Плевен по улица „Сан Стефано“ е управлявал „Шкода-Октавия“, нерегистрирана по надлежния ред. 

30-годишен е хванат за управлява мотопед „l.e.- teg" без регистрационни табели в село Долни Луковит на 11 април в 13.20 часа . Полицаите открили, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред и е без валидни регистрационни табели, а водачът не притежава и свидетелство за управление. По случая е образувано бързо производство. 

Местен жител на 60 години е заловен на 11 април около 18.30 часа в Долни Дъбник. Той управлявал  мотопед марка „КТМ- duo“ без регистрационна табела и без да е регистриран по надлежния ред. 

 Бързо производство е образувано срещу 19-годишен от град Левски.  Той управлявал нерегистриран по законния ред мотопед "ИЖ" в града по улица „Елин Пелин“.

По всички случаи продължават работа разследващи полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама