Николай Митов: Отиваме в Разград за победа

11:13, 12 апр 17 / Спорт 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Левски е побеждавал Лудогорец. Да те са лидери в класирането, силен отбор. Имаме уважение и респект към тях, но дотам. Отиваме в Разград с идеята да изиграем един добър мач и разбира се да победим.” Това заяви старши треньорът на Левски Николай Митов броени дни преди дербито с шампиона Лудогорец, предаде БГНЕС. В петък „сините” гостуват в Разград в среща от 28-ия кръг в Първа лига.

„Яблонски отпада от групата със сигурност, Сукуна – също. Има още 2 дена. Шансовете при Минев, Костадинов и Де Ноойер са 50 на 50. Яблонски получи травма на адукторите в мача срещу Черно море, която за съжаление се оказа по-сериозна, така че отпада от групата”,сподели още той.

Относно неособено убедителните изяви на тима в гостуванията – двете загуби от Берое и Черно море, специалистът заяви: „Като резултати съм съгласен, че не се представяме успешно в гостуванията. За играта – не. С изключение на началните минути в Стара Загора, доминирахме и в двамата мача. Накрая обаче резултатът е единственото, което се гледа. Процентите кой е владял повече топката, кой има повече удари – тези неща отпадат автоматично при негативен резултат. Срещу всеки един отбор Левски ще излиза на терена, за да доминира, без да се съобразява с противника.”

„Ако има теоретична възможност, естествено, че ще се борим за първенството. Интересува ме от всеки мач да взимаме максималните 3 точки. Левски трябва да гледа себе си, не може да се сравняваме с другите отбори. Не искам да копираме другите. Имаме изграден стил, свикнали сме да доминираме и трябва да го следваме.“

Митов коментира и спекулациите относно евентуален трансфер на крилото на Дунав Бирсент Карагарен. „Гледал съм го, младо момче е, има качества. Всичко друго са спекулации. Ако има нещо, ще го разберете първо от мен или от Даниел Боримиров”, уточни наставникът на „сините”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама