Монтират СОТ на станциите за контрол на реките в София

12:21, 11 апр 17 25 944 Шрифт:
Автор: Даниела Стефанова

Столична община обяви обществена поръчка за изграждане и поддръжка на сигнално­-охранителна техника (СОТ) на информационната система за ранно предупреждение и прогнозиране при наводнения, показа справка на Topnovini.bg в регистъра на обществените поръчки.  

Сигнално - охранителни системи ще бъдат изградени към контролните станции, които следят нивото на реките на територията на Столична община. Те трябва да осигурят денонощна охрана на съоръженията срещу противообществени и криминални прояви на охраняваните обекти. 

СОТ системата ще позволи своевременно получаване на сигнал при посегателство върху апаратурата в оперативен център за мониторинг на охранителна фирма и незабавна реакция с жива сила на подобни събития.

СОТ ще бъдат изградени по измервателните станции, които се намират под мостовете по поречията на реките Владайска, Драгалевска, Перловска и Суходолска. Измервателните уреди са разположени на 45 места в столицата. 

Прогнозната стойност на поръчката е 30 000 лева без ДДС. Обявата е пусната на 10 април, а оферти се събират до 24 април. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама