Реализират нов проект за 3 млн. лв. в логистична база „София-Божурище“

11:42, 11 апр 17 25 507 Шрифт:
Автор:

Фирма "Агрипрес Сервиз" ЕООД ще изгради в логистична база „София-Божурище“ своя Център за складиране на товари - "Truck Service West", като планираният размер на инвестицията е за над 3,1 млн.лв. В бъдещия център ще бъдат разкрити 21 работни места, научи Topnovini.bg от пресцентъра на Министерство на икономиката.

Министърът на икономиката Теодор Седларски връчи вчера на представител на фирма „Агрипрес Сервиз“ ЕООД сертификат за инвестиция клас "А".

На официалната церемония присъстваха още зам.-министърът на икономиката Лъчезар Борисов, изпълнителният директор на Българска агенция за инвестиции Стамен Янев, както и изпълнителните директори на Национална компания индустриални зони Стефан Стайков и Антоанета Барес.

Логистичната база в гр.Божурище, Софийска област, е най-динамично развиващата се индустриална зона, стопанисвана от Национална компания "Индустриални зони", чийто едноличен собственик на капитала е Министерството на икономиката. В зоната "София-Божурище" се осъществяват 19 проекта, които имат сертификати по Закона за насърчаване на инвестициите, като най-големият интерес от страна на чуждестранните инвеститори има в автомобилната индустрия и високотехнологичните услуги.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама