Албена Денкова и Максим Ставийски изнесоха великолепно шоу в "Арена Армеец"

12:37, 03 апр 17 / Спорт 25 1124 Шрифт:
Автор: Тодор Беленски

Албена Денкова и Максим Ставийски спонтанно вдигнаха на крака публиката в зала „Арена Армеец” с участието си в ледения спектакъл „Кармен”. Двукратните световни шампиони на фигурно пързаляне играха основни роли в шоуто,подготвено от друг световен първенец и именит хореограф  – Иля Авербух. 

Министърът на спорта професор Дашева поднесе от името на Министерството на младежта и спорта красива кошница цветя.

„Поздравявам ви за отличното представяне, за невероятния спектакъл, който показахте и ви пожелавам все така да радвате българската и световната публика”, заяви министър Дашева на срещата си с Албена, Максим и Иля Авербух веднага след края на леденото шоу.

„Аз ви благодаря за подкрепата и за високата оценка. Продължавайте да помагате на зимните спортове в България, защото те имат нужда от държавна опора”, сподели Денкова.

 

Снимки: Министерство на младежта и спорта

Зрителите на мюзикъла видяха на леда в „Арена Армеец” ефектно съчетание от фигурно пързаляне, акробатика, танци и балет в изпълнение на световноизвестни спортни звезди. 

Образите от безсмъртната опера „Кармен” на френския композитор Жорж Бизе бяха пресъздадени от олимпийски, световни, европейски шампиони и първенци на бившите съветски републики от класата на Алексей Ягудин, Роман Костомаров, Мария Петрова, Максим Маринин, Оксана Домнина и много други.

Снимки: Министерство на младежта и спорта

Общо 80 участници играха в постановката, но публиката аплодира най-горещо Албена Денкова и Максим Ставийски.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама