"Бебето бос" зае върха на боксофиса от кината в САЩ и Канада

03:54, 03 апр 17 / Любопитно 25 453 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бебе в костюм и вратовръзка от новият филм Baby Boss на студиото „Дриймуъркс” (DreamWorks) детронира „Красавицата и Звяра”, който царувяша от две седмици на върха на боксофиса на Северна Америка. Това съобщи БГНЕС.

Русият ангел със зелени очи събра 49 милиона долара от петък, когато излезе, до неделя в САЩ и Канада, според некончателните данни на специализираната в областта на следенето на финансови класации фирма „Ексибитър рилейшънс” (Exhibitor Relations), публикувани в неделя.

Baby Boss разказва историята на бебе, осиновено от семейство Темпелтън.

„Красавицата и Звяра” събира още 47,5 милиона долара приходи през този уикенд и има общо 395,4 милиона долара от излизането си на масовия екран.

В света римейка на Дисни, който включва реални, а не само дигитални образи, приближава милиард долара приходи, според специализираната фирма BoxOfficeMojo, цитирана от АФП.

Всеки от четирите последни филма на студиото „Буена виста” (Buena Vista), филиал на компанията „Дисни”: „Красавицата и Звяра”, Rogue One, „Смелата Ваяна“ и „Доктор Стрейндж”, надвиши 600-те милиона долара приходи на касите по целия свят.

На трета позиция е „Дух в броня” (Ghost in the Shell), адаптация на едноименна японска анимация, излязла през 1995 година, с истински актьори. Деветнайсет милиона долара за първата си седмица в която участва на северноамериканските екрани.

Той изпревари измислените герои от „Пауър рейнджърс” (Power Rangers), който събра 14,5 милиона долара в касите на американските и канадските кина, което му носи общо 65 милиона долара за десет дни.

Много по-назад е Kong: Skull Island, с 8,8 милиона допълнителни, за да достигне 147,8 милиона от излизането си на масовия екран. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама