Корнелия Нинова: БСП ще направи силен гласа на всеки гражданин

16:03, 22 мар 17 / Политика 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Имаме претенция за промяна на България, защото променихме БСП"– това заяви пред препълнената зала на НТС в Добрич председателят на БСП и вицепрезидент на социалистическия интернационал Корнелия Нинова. Тя бе в Добрич, за да подкрепи листата на „БСП за България“ с водач Красимир Янков. 
Нинова припомни, че партията сложи край на задкулисието. Сега всеки неин член с директно гласуване може да избира председателя на партията. „Такава демокрация ще въведем в България. Такава сила ще дадем на гласа на всеки българин“, увери Корнелия Нинова. Тя припомни, че БСП е единствената партия, която си наложи мандатност в парламента и на лидера. „Защото, не председателят е важен в БСП, а Вие – членовете, симпатизантите и поддръжниците“, обърна се тя към залата. И напомни, че в една друга партия интелигентни, умни хора са подтиснати и единственото, което имат право, е да целуват ръка на вожда. 

Снимки: БСП


„Ето за тази промяна при нас се изправяме с претенция да променим България. И тази промяна ще бъде за българска икономика, българска индустрия, българско земеделие, български стоки на българската трапеза“, заяви Корнелия Нинова. БСП ще работи за връщането на авторитета на България на международната сцена, за връщането на уважението към българския народ от нашите международни партньори. 
„Затова отсега заявяваме, че в лицето на БСП ще имате държавници, които открито и аргументирано ще заявяват и на изток и на запад и на юг, че искаме да сме равноправни с другите европейски народи и няма да позволим Европа на две скорости и българският народ - в задния двор на Европа“, заяви още лидерът на партията. 


Водачът на листата на „БСП за България“ Красимир Янков благодари на стотиците присъстващи в залата за подкрепата, която кандидатите за народни представители са получили на многобройните срещи. „Видяхме се с хиляди хора от Добруджа. Усетихме енергията за промяна на бъдещото управление. Ние сме застанали пред Вас с лицата си, готови да променим България, да променим образованието, здравната услуга, държавата да застане до хората, да се ангажира с разкриването на работни места, да повишим доходите, да има работещи институции. В края сме на една тежка кампания. Близо сме до промяната“, заяви още Красимир Янков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама