София дава 48 хил. лева за анкети за културния живот

12:45, 22 мар 17 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столичната община ще плати близо 48 000 лв. на фирма за външен мониторинг на събитията и инициативите, финансирани от Календара на културните събития. Подаването на оферти приключва на 30 март, показа проверка на Topnovini.bg в регистъра на обществените поръчки.

На база на предоставения от Дирекция “Култура” на Столичната община календар на значимите събития, изпълнителят на заданието ще трябва да направи отчет за дейността. Избраната фирма ще трябва да анкетира публиката, като при присъствали под 100 души – анкетите трябва да включват минимум пет души, а за събития с посещаемост от над 1000 души, анкетираните трябва да са поне 30 души. 

Всяко от посетените събития трябва да бъде документирано и със снимков материал. Изпълнителят следва да проследи и медийният отзвук от всяко от събитията, да обобщи информацията и да представи цялостен анализ, който да послужи за изследване на ефективността на Стратегията за култура на общината.

В края на периода на работата, който изтича на 15 декември 2017 г., изпълнителят в координация със Столичната община трябва да изготви и обобщение на своята дейност, което да се представи на специално събитие.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама