Лек автомобил се запали и изгоря след катастрофа на русенско кръстовище

15:21, 13 мар 17 25 223 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 11 март около 01:10 часа в гр. Русе на бул. Христо Ботев, на кръстовище с бул. Цар Освободител, лек автомобил «Рено Клио» с русенска регистрация, управляван от В.В. 18 г. нарушава правилата за предимство на кръстовище регулирано с пътни знаци, не пропуска движещия  се по път с предимство лек автомобил «Ауди», управляван от Н.Д. и се сблъскват в кръстовището. В  резултат на удара е пострадал водачът на Рено-то с травма в областта на врата. След преглед в болницата е освободен за домашно лечение. При инцидента лекият автомобил Ауди се е запалил и изгорял.

На 11 март около 18:55 ч. в гр. Русе на ул. Лисец, кръстовище с ул. Петрохан, лек автомибл БМВ, управляван от Б.Й. на 29 г., при преминаване през кръстовище регулирано с пътни знаци, при наличието на пътен знак Б-1, не пропуска движещият се по пътя с предимство друг лек автомобил БМВ, управляван от С.Л., при което възниква ПТП с материални щети и един леко ранен. Пострадала е пътничка в първата кола. 37-годишната жена е прегледана в болницата, където е установено комоцио. Освободена е за домашно лечение.

На 10 март около 18:20 часа в гр. Русе на ул. Борисова, на кръстовище с ул. П. Хитов, лек автомобил «Хонда Сивик», управляван от 30-годишната Я.П., нарушава правилата за предимство и блъска пресичащата отляво надясно пътното платно в близост до пешеходна пътека пешеходка И.М. на 38 г. Вследствие на удара пешеходката е пострадала леко с натъртвания в областта на ребрата. След преглед в болницата е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама