„БСП за България“ в Каварна на 14 март

14:54, 13 мар 17 / Политика 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В Каварна „БСП за България“ ще представи утре – 14 март, листата с кандидатите за народни представители с водач Красимир Янков.  Срещата с обществеността на морския град ще започне от 18 часа в Народно читалище „Съгласие“. Тя е под наслов "Не на санкциите срещу Русия". В нея ще участва и председателят на форум "България - Русия" и член на националното ръководство на БСП Светлана Шаренкова. По нейна покана на каварненската сцена ще гостува група „Грамофон“.

Светлана Шаренкова ще участва и в останалите срещи от програмата на водача на листата на "БСП за България" Красимир Янков утре.

В 10 часа той ще има среща със Съюза на офицерите и сержантите от запаса в Добрич. От 12 часа е срещата му в "Агроспектър" ООД – Каварна, което се занимава с производство и търговия на земеделска продукция.

От 13:30 часа е срещата на водача на листата Красимир Янков с лекари и работещи в Медицински център 1 в Каварна. По-късно – от 15 часа, той ще разговаря с живеещите в квартал „Хаджи Димитър“ в морския град, а от 16,30 часа е срещата му с жителите на с. Българево.

От 19,30 часа Красимир Янков, който е член на Изпълнителното бюро на НС на БСП, и Светлана Шаренкова, ще имат среща с ръководството на БСП в Каварна.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама