Волейболен национал и ММА боец ще журират на „Мисис Бургас 2017“

14:10, 13 мар 17 / Спорт 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

ММА боецът Георги Стоянов, внук на първия български олимпийски шампион – борецът Никола Станчев, заедно с волейболния национал Николай Николов, стават част от журито в „Мисис Бургас 2017“, съобщиха организаторите.

Снимки: Ваня Кирова

Шампионът в свободните боеве в категория до 70 кг се завръща от Виетнам, където тренира специално за звездното събитие. Освен с бойния си дух и това, че е внук на първата ни олимпийска гордост, Георги е известен и с това, че спечели второто издание на  реалитито „Къртицата“ 2. Там той доказа, че е най-бързият и физически най-добре подготвен играч.

Редом до ММА боецът, в журито на Мисис Бургас застава и волейболната звезда Ники Николов. През 2012 година, като част от националния ни отбор по волейбол, кара цяла България да се гордее с  4-то им място на Олимпийските игри, а през 2015 – със сребърния медал от първите Европейски Олимпийски игри в Баку. Николов е започнал професионалната си кариера в бургаския „Лукойл“ и споделя, че морският град завинаги си остава специален за него. До успешните ни момчета ще заблести и очарователният общински шеф към общинската дирекция „Спорт и младежка дейност“ в Бургас – Веселина Деведжиева.

Част от светското събитие в морския град ще бъде и носителката на Mrs Bulgaria Earth Диди Стоянова. Tази година тя ще представи страната ни на Mrs. Earth, който ще се проведе в Лас Вегас.

Конкурсът „Мисис Бургас 2017“ ще се проведе на 24 март от 19,30 ч.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама