Жерар Пике: Не сме машини

14:09, 13 мар 17 / Спорт 25 445 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Един от лидерите на Барселона Жерар Пике коментира причините довели до вчерашната загуба на неговия тим с 1:2 при гостуването на Депортиво Ла Коруния. Това информира БГНЕС.

След впечатляващия обрат над Пари Сен Жермен в Шампионската лига (6:1), при който каталунците преодоляха пасив от 0:4 в първия мач, на Риасор „синьо-червените” не успяха да покажат най-добрата си игра и загубиха.

„Всеки, който по някакъв начин е свързан с Барселона би избрал да отстраним ПСЖ и да загубим от Депортиво. Такъв е спортът. Не сме машини. След усилията, които хвърлихме срещу ПСЖ бе трудно да се представим по най-добрия начин на Риасор. Трябва обаче да отдадем заслуженото и на домакините, заяви Пике.

Доминирахме в началото и владеехме топката, но след това те ни вкараха гол, което определено ни повали. Въпреки че изравнителният гол ни даде допълнителна увереност, в крайна сметка второто им попадение ни довърши. Без съмнение Депортиво бяха много добри в този мач”, допълни още той.

Поражението бе трето за Барселона през сезона в Ла Лига, като след него те сдадоха и първата позиция в класирането. Каталунците са втори с 60 пункта, на 2 от лидера Реал Мадрид, който е и с мач по-малко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама