Ивайло Калфин и Кирил Цочев ще се срещнат с русенски офицери и сержанти от резерва

13:08, 13 мар 17 / Политика 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Водачът на листата на коалиция "АБВ - Движение 21" в Русе Кирил Цочев, заедно с бившия евродепутат и вицепремиер Ивайло Калфин, ще бъдат на посещение в Русе за редица срещи със симпатизанти. 

Визитата на двамата започва днес, 13 март, когато от 16:00 ще се срещнат с пенсионери от Пенсионерски клуб №1. От 18:00 е предвидена среща с жители на Ново село, в община Русе. 

На 14 март, от 10:00, предстои среща в дневния център за стари хора "Фондация трета възраст". От 11:30 двамата ще се запознаят с проблемите и мненията на бизнеса в лицето на шивашката фирма "Пепи Стил" (бивш завод "Арда"). Развитието на академичната общност ще бъде обсъдено на работен обяд с ректора на Русенския университет проф.д-р Велизара Пенчева и председателя на Общински съвет - Русе и бивш ректор чл.-кор.проф. Христо Белоев. Проблемите на бизнеса ще бъдат засегнати и при посещение във фирма "Гера", от 15:30 на същия ден. 

На 15 март Кирил Цочев и Ивайло Калфин ще се срещнат спредставители  на Стопанска камара в Русе, а от 11:00 ще се проведе и срещата с офицерите и сержантите от резерва, домакин на която е хотел "Вега". 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама