Споделете съботата си с Росен Карамфилов и Ина Иванова

12:12, 13 мар 17 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 18-ти март от 19:30 часа в “The Art Fondation” в София поетите Росен Каранфилов и Ина Иванова ще представят събитието „8+8“. В неговите рамки, всеки от тях ще прочете по 8 свои стихотворения – нови и не толкова нови, след което взаимно ще си задават въпроси, такива, разбира се ,ще може да отправя към тях и публиката. На финала, всички желаещи ще имат шанса да си вземат и автографи.

А ето какво казват и двамата поети един за друг:

„Ина Иванова е снежинка в кибритена кутия, както би казал Бредбъри. Нейните стихотворения са енергия. Това е всичко. Елате да ни чуете как четем и как се смеем заедно. Елате да пием вино. Елате, за да си поговорим. Елате заради поезията. Елате заради себе си. Ина Иванова е прекрасна. Това е наистина всичко.“- казва Росен Карамфилов

А Ина Иванова отвръща с думите:
"Когато пише, Росен Карамфилов стиска душата си в зъби. И това личи. Честното писане се познава.Виждала съм го да чете поезия без черните си очила – веднъж. Черният Ray-Ban не е тренд, а защита. Но на четене поетът винаги е беззащитен и на пръсти. И Росен Карамфилов го знае. Елате, защото съботата е за споделяне."  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама