Майли Сайръс се омъжи

10:00, 13 мар 17 / Свят 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Майли Сайръс и звездата от „Игрите на глада“ Лиъм Хемсуърт са се венчали тайно, успявайки да скрият радостното събитие от вездесъщите папараци. Това информира БГНЕС.

Тайната им е разкрита от бащата на Майли изпълнителя на кънтри музика Били Рей Сайръс, който публикува тяхна снимка в „Инстаграм“. „Аз съм толкова щастлив... ти си щастлива“, написа Били под фотото, на което тя е с бяла рокля.

Той обаче не отговаря на многобройните въпроси на последователите, дали снимката е от сватбата на Майли. За момента мълчат и говорителите на 24-годишната Сайръс и 27-годишния Хемсуърт.

Неотдавна списание Life & Style разкри, че двойката планира сватба... на Хималаите. Причината е прозаична – душата на Майли е зажадняла за йога и медитации и не иска гуляи за милиони долари. Фотографията, която бе споделена от Били Рей, е именно на фона на планини.

Лиъм и Майли излизат от 2009 г., двамата се сгодиха през 2012 г., но година по-късно се разделиха. Едва през миналата година Хемсуърт и Сайръс осъзнаха, че са създадени един за друг. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама